مجله اسپرت خودرو
raoofictcmag
هفته چهارم اسفند ۱۴۰۱

Raoofictc.com
هفته‌ای که گذشت

کالاهای جدید بازار اسپرت خودرو

مقاله ویژه هفته

مهمترین اخبار خودرو هفته

به گزارش خبرگزاری تسنیم، براین اساس ثبت‌نام محصول ون وانا از دوشنبه ۲۲ اسفندماه ساعت ۱۰ صبح و ثبت‌نام محصول پیکاپ فوتون بنزینی اتوماتیک از روز سه‌شنبه ۲۳ اسفندماه ساعت ۱۰ صبح، به‌صورت اینترنتی و صرفا از طریق سایت فروش رسمی شرکت به نشانی esale.ikd.ir  انجام خواهد پذیرفت.

دور دوم فروش محصول پیکاپ فوتون بنزینی اتوماتیک به عنوان پرقدرت‌ترین پیکاپ بازار ایران با تحویل اولین سری این محصول به مشتریان هم زمان شده است که این مراسم تحویل رسمی، شنبه بیستم اسفندماه انجام شد.

پیکاپ فوتون بنزینی اتوماتیک دارای پیشرانه‌ای با فناوری بورگوارد، مجهز به توربو شارژر است که می‌تواند ۲۴۰ اسب بخار و ۳۶۰ نیوتن متر گشتاور تولید کند که این مشخصات باعث شده تا این محصول ایران خودرو دیزل به عنوان قدرتمندترین پیکاپ دو کابین بنزینی در بازار ایران شناخته شود. 
طرح جدید فروش پیکاپ فوتون اتوماتیک و ون وانا
این خودرو علاوه بر مجهز بودن به سیستم‌های ایمنی رفاهی و هوشمند پیشرفته، مجهز به گیربکس معروف ZF اتوماتیک هشت دنده است و با طراحی داخلی بسیار زیبای خود مورد توجه  قرار گرفته است.  قابلیت دو دیفرانسیل ۴WD و زنجیر موتور از دیگر ویژگی‌های مهم این محصول است.

بیش از ۶۵درصد استیشن‌های خودروسازان مطرح جهان مختص بازار اروپا است. اما این دسته از خودروها دو دهه قبل مورد استقبال خریداران ایرانی نیز قرار گرفتند، تا اینکه سدان‌ها و پس از آن‌ کراس‌اوورها در بازار ایران به جایگاه ویژه ای رسیدند و دیگر استیشن‌ها مورد پسند مصرف کنندگان قرار نگرفتند.

استیشن‌ها به دلیل داشتن فضای مناسب برای سرنشینان و بار، یکی از بهترین انتخاب‌ها برای سفر هستند. در بازار داخلی،تنوع استیشن‌ها بسیار محدود است، اما یکی از به‌روزترین و باکیفیت‌ترین استیشن های حاضر در بازار ایران هیوندای i۴۰ SW است. این خودرو تنها در مدل ۲۰۱۵ وارد کشور شد.

سال ۲۰۱۱ میلادی بود که کمپانی خودروسازی هیوندای از خودرو بزرگ خانوادگی سگمنت D خود با نام i۴۰ رونمایی کرد. این خودرو در دو نسخه سدان(سالن) و استیت(استیشن) به بازار عرضه شد. i۴۰ تا اواخر سال ۲۰۱۹ روی خط تولید این کمپانی قرار داشت.

حدود شش سال قبل بود که این خودرو در دو نسخه سدان و استیشن به بازار کشورمان آمد. هر دو نسخه این خودرو باکیفیت محسوب می‌شوند، زیرا در برخی از بخش‌ها اشتراک بسیاری با برادر بزرگتر خود یعنی سوناتا دارند.

i۴۰ SW (استیشن) سفارش اتحادیه اروپا است و از این رو، خودرو مناسب و باکیفیتی به شمار می‌آید. در این مطلب نسخه استیشن این خودرو یعنی i۴۰ SW مورد بررسی قرار می گیرد.

استیشنی که هیوندای را خوشنام کرد!

آرین پارس موتور به عنوان یکی از شرکت‌های بزرگ تولیدکننده خودرو در ایران، در کنفرانس خبری امروز اعلام کرد که به زودی خودروی لاماری هیبریدی را در بازار ایران عرضه خواهد کرد. به گفته سیفی، مدیرعامل شرکت، در سال بعد ۱۰ هزار دستگاه از این خودرو با فول آپشن تولید خواهد شد.

بر اساس برنامه‌های این شرکت یک سدان کلاس C و لاماری هیبریدی به صورت CBU وارد کشور خواهد شد و موعد تحویل خودروهای لاماری در سامانه یکپارچه در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ هست. البته، قیمت علی‌الحسابی برای این خودرو تعیین شده است و آرین پارس موتور امیدوار است که با عرضه این خودرو، پاسخگوی میزان تقاضای موجود در بازار خودرو در ایران باشد.

بنا به گفته مدیران این شرکت، آرین پارس موتور به منظور تامین مواد اولیه خودروسازی از بورس مواد اولیه استفاده می‌کند. به گفته سیفی، بورس پلتفرم مناسبی برای عرضه خودروهای تولید شده توسط شرکت است. با توجه به محدودیت‌های تحریمی و نامشخص بودن آینده صادرات از ایران، استفاده از بورس به عنوان راه حلی برای تامین مواد اولیه برای صنعت خودروسازی در ایران به نظر می‌رسد.

عکس مطلب اول

بنا به گفته مدیرعامل آرین پارس موتور حداقل شروع داخلی‌سازی برای تولید لاماری هیبریدی ۲۰ درصد است، اما صحبت‌هایی برای افزایش این عدد تا ۴۰ درصد شده است. با این حال، بسیاری از کارشناسان این رویه را بسیار بزرگی می‌دانند. در واقع، حتی در زمان تولید سدان رنو ال۹۰ با تیراژی بالای ۱۵۰ هزار دستگاه در سال، همچنان تنها به حداکثر ۴۰ درصد داخلی‌سازی رسیده بودند. بنابراین، افزایش داخلی‌سازی به میزان ۴۰ درصد هنوز در حد طرح است.

او در خصوص واردات خودروهای میتسوبیشی‌ به ایران گفت: در صورت نهایی شدن مراحل، این محصولات به صورت CBU وارد خواهند شد. با توجه به شرایط تحریمی که ایران در آن به سر می‌برد، فرآیند استانداردسازی برای ورود میتسوبیشی‌های CBU به بازار ایران بسیار زمان‌بر است. در حال حاضر، وزارت صمت در حال رایزنی است تا این مشکل را حل کند و خودروهای وارداتی را به زودی وارد کشور کند. با این حال، این روند هنوز به مرحله اجرایی نرسیده است و برای تأمین خودروهای CBU برای بازار ایران، فعلاً روند متوقف شده است.

 

به گزارش تجارت‌نیوز، جزییات عرضه ۹۰ دستگاه کامیونت جک که سه شنبه ۲۳ اسفند روی تابلو بورس کالا می رود به شرح زیر است:

کامیونت JAC کابین خوابدار ۶ تن بدون کاربری
عرضه کننده: مجتمع صنعتی آرین پارس موتور
تعداد: ۳۰ دستگاه
قیمت پایه: یک میلیارد و ۴۴۲ میلیون تومان
تاریخ عرضه: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱
تاریخ تحویل: ۳۱ خرداد ۱۴۰۲
پیش پرداخت: ۳۰ درصد

کامیونت JAC کابین خوابدار ۸.۵ تن بدون کاربری
عرضه کننده: مجتمع صنعتی آرین پارس موتور
تعداد: ۳۰ دستگاه
قیمت پایه: یک میلیارد و ۴۹۰ میلیون تومان
تاریخ عرضه: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱
تاریخ تحویل: ۳۱ خرداد ۱۴۰۲
پیش پرداخت: ۳۰ درصد

کامیونت JAC کابین خوابدار ۹ تن بدون کاربری
عرضه کننده: مجتمع صنعتی آرین پارس موتور
تعداد: ۳۰ دستگاه
قیمت پایه: یک میلیارد و ۵۵۲ میلیون تومان
تاریخ عرضه: ۲۳ اسفند ۱۴۰۱
تاریخ تحویل: ۳۱ خرداد ۱۴۰۲
پیش پرداخت: ۳۰ درصد

بورس کالا

مدل خودروها ۱۴۰۲ بوده و هر کد ملی صرفاً مجاز به ثبت سفارش بر روی یکی از کدهای عرضه شده در تاریخ عرضه و برای یک دستگاه خودرو است.

صدور سند و شماره گذاری خودرو فقط به اسم شخص خریدار خواهد بود و خریداران جهت تحویل خودرو باید یکی از نمایندگی های مجاز آرین پارس موتور را مطابق لیست پیوست انتخاب کنند.

خریداران ملزم به ایجاد و تکمیل پروفایل شخصی و واریز وجه هزینه های جانبی همزمان با تسویه اصل مبلغ از طریق وبسایت فروش آرین دیزل به نشانی اینجا هستند.

هزینه های جانبی شامل ۹ درصد مالیات ارزش افزوده بر مبنای قیمت نهایی فروش و سایر هزینه ها مربوط به بیمه شخص ثالث، پلاک، مالیات و عوارض شماره گذاری و عوارض شهرداری می باشند. کلیه هزینه‌های فوق صرفا بایستی توسط شخص خریدار و از حساب بانکی شخص خریدار به حساب شرکت آرین پارس موتور از طریق وب گاه و درگاه پرداخت الکترونیک واریز شود.

تقویم رویدادهای Raoofictc

مجله اسپرت خودرو مقالات

مجله این هفته را به اشتراک بگذارید